Най добрите биатлонисти на Клуб по Биатлон Банско 2019 Даниела Кадева

...
Най добрите биатлонисти на Клуб по Биатлон Банско 2019 Даниела Кадева
Коментари Харесай

Биатлонистите на Банско са готови за Световната купа

Най положителните биатлонисти на " Клуб по Биатлон Банско 2019 "  Даниела Кадева и Благой Тодев чакат първият си старт за Световната купа.

Спортистите от Банско се подготвяха през последните дни с останалите членове на националния отбор във Воукати – международно прочут зимен център във Финландия, където упражняват тимовете на Съединени американски щати,Украйна, Белгия и други страни. От четвъртък към този момент са в Контиолахти (Финландия), където ще се проведат първите два кръга за Световната купа.

Треньорът на състезателите от " Клуб по Биатлон Банско 2019 " Георги Джолев е удовлетворен от кондицията на Даниела Кадева и Благой Тодев. Той прецизира, че носителката на купа България за предишния сезон Дафинка Коева не е отпътувала за Норвегия заради заболяване, само че ще навакса в кръговете след Нова година.

Има очаквания за положително показване на нашите биатлонисти, съгласно ръководителя на " Клуб по Биатлон Банско 2019 " Христо Воденичаров. Спортистите ни са имали естествена подготовка, макар рестриктивните мерки, а националният тим от няколко месеца е под управлението на амбициозния съветски треньор Александър Касперович, от който се чака да изведе напред българския отбор.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР